We Are Female pre-event

Door Katja Kortenbroek

Op 14 september stond a HEALTHY body samen met Gentleday, op het We Are Female pre-event in het WTC gebouw in Rotterdam. Dit event was een voorproefje van het grote We Are Female lifestyle event dat plaats zal vinden in mei 2019. Het was ook weer een suprleuke samenwerking met  Gentle Day. De dames Lejla en Katja zullen in de toekomst vaker de krachten bundelen om natuurlijke intiemverzorging te promoten. In dit blog van Katja van Gentle Day leest u hoe we deze dag hebben ervaren.

WE ARE FEMALE

We are Female event in het WTC RotterdamDoor Katja Kortenbroek

25 septembar 2018

Zaterdag 14 september 2018 stond Gentleday met a Healthy Body op het “We are Female Event” in Rotterdam. De locatie was geweldig”: het hoge WTC gebouw met veel glas en een mooie zakelijke uitstraling. De bezoeksters konden onder het genot van een High-Tea luisteren naar live muziek, meedoen aan een Riviera Maison-bingo en shoppen bij de verschillende stands die rondom de tafeltjes waren geplaatst. Dit event was speciaal voor vrouwen en een voorproefje op het grote We are Female-event op 25 en 26 mei 2019.

Alhoewel het niet echt druk leek, waren er toch zo’n 100 dames die gezellig met elkaar de middag doorbrachten. Wij stonden gelijk links bij de ingang en konden de dames direct welkom heten en informeren over de producten van Gentleday en Cydonia. Waar de meeste vrouwen vaak in de stress schieten als er gesproken wordt over vagina’s, de problemen en eventuele oplossingen, stond dit publiek heel open voor conversaties! Dat was leuk en we hebben dan ook diverse goede gesprekken gevoerd.

We are Female event

Drukte bij onze stand op het We Are Female pre-event
Drukte bij onze stand op het We Are Female pre-event

 

 

 

 

 

 

 

Waar hebben wij het dan zoal over? Begin je je tour bij Lejla Barakovic van a Healthy Body dan word je geïnformeerd over de diverse vaginale zetpillen van Cydonia. Deze puur natuur zetpillen zorgen voor een verbeterde huishouding in de vagina, waardoor zelfs een negatieve uitslag (PAP) in zijn geheel verdwijnt. Deze pillen (RavensaraVaginor plus en vijf plantenextracten) zijn verkrijgbaar via a Healthy Body en diverse (online-)winkels.

We Are Female pre-event

We Are Female pre-event

 

 

 

 

 

 

 

De producten en hun werking, van Gentleday worden met liefde uitgelegd door Katja Kortenbroek. Maandverbanden inlegkruisjes die absorberen, helen en biologisch geproduceerd zijn, zijn de beste verkopende artikelen. Buiten tampons en intieme verzorging is daar sinds kort ook het menstruatiecupje bij gekomen. Zeker deze laatst genoemde is altijd een graag gevoeld (met de hand he…) product op evenementen.

We hebben er een gezellige en informatieve middag van gemaakt, daar in het Rotterdamse en we kijken uit naar het “echte” event in mei 2019. Zien we jullie daar?

Foto’s: D.Camo

Vijf Plantenextracten als verzorging voor een droge vagina

Vaginor plus cydonia a healthy bodyVaginor Plus ondersteunt de lokale immuniteit van de vagina en is zeer geschikt als ondersteuning van de regelmatige verzorging van de vagina. Dit product bevat de best beschikbare farmaceutische kwaliteit Tea Tree olie van de Nambucca Tea Tree Oil Farm, gecertificeerd organisch en biologisch-dynamisch teeltbedrijf.

Bestel bij Deonlinedrogist.nlProductinfo

Over de blogger

Gentleday logoKatja Kortenbroek is de eigenaresse van Gentleday. Deze webwinkel voor dames biedt eerlijke en gezonde menstruatie artikelen, waaronder maandverband, tampons en inlegkruisjes van 100% biologisch geteeld katoen en medisch ontwikkelde materialen tegen allergiëen. De producten van Gentleday bevatten geen pesticiden, geen parfum of andere schadelijke stoffen. Het merk is bedoeld voor vrouwen die zich beschermd en zeker willen voelen zonder in te leveren aan comfort. Bent u ook zo’n vrouw, bezoek dan Gentleday voor meer informatie.