Vijf Plantenextracten

Ik kies natuurlijk,

               voor natuurlijk.

Een plantaardig product voor de ondersteuning van de verzorging van de (droge) vagina.

Vijf plantenextracten cydonia a healthy body

Inhoud: 10 vaginaalzetpillen x 3 gram

€ 19,99

 

  • Voor 21.30 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €20
  • 14 dagen bedenktijd
  • Discreet verpakt

Wij streven naar de beste service voor onze klanten. Met ingang van maart 2015 bieden wij de producten van Cydonia Phythopharmaceuticals daarom aan in samenwerking met Deonlinedrogist.nl.

Cydonia infosheet

Gebruik de infosheet om het product voor de intieme verzorging te kiezen dat het best bij uw behoeften past. Klik op het plaatje voor volledig beeld.

cydonia logo transparant

VIJF PLANTENEXTRACTEN

TOEPASSING

De Vijf Plantenextracten vaginaalzetpillen zijn bedoeld voor de ondersteuning van de verzorging van de vagina. Het helpt tevens bij een droge vagina die samenhangt met bijvoorbeeld de menopauze.

SAMENSTELLING

Actieve bestanddelen:
– 600 mg Sint Jans Kruid (Hypericum Perforatum Oil)
– 160 mg Duizendblad (Achillea Millefolium Extract)
– 160 mg Herderstasje (Capsella Bursa Pastoris Extract)
– 120 mg Calendula (Calendula Officinalis Extract)
– 120 mg Kamille (Chamomille Recutita Extract).

Overige bestanddelen: Bijenwas (Cera Alba), gehydrogeneerde plantaardige olie
(Witepsol H 15), Propylene Glycol, Tocopherol.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijder de twee plastic strips van de vaginaaltablet en plaats de vaginaaltablet diep in de vagina. Was uw handen voor en na inbrengen van de tablet. Voor de verzorging van de vagina gedurende 10 dagen een vaginaaltablet inbrengen in de avond. In overleg met een arts kan de gebruiksperiode worden verlengd.
Bij een droge vagina gedurende 10 dagen een vaginaaltablet inbrengen in de avond. Bij twijfel over het gebruik: raadpleeg de arts.

U mag Vijf Plantenextracten vaginaaltabletten niet gebruiken als u overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen. Aangeraden wordt om een inlegkruisje of maandverband te dragen tijdens gebruik. Soms is er sprake van vloeiing tijdens het gebruik van Vijf plantenextracten. Het gebruik ervan dient dan gestopt te worden en pas 2 dagen na de vloeiing hervat te worden. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door. De gebruiksaanwijzing vindt u hier.

AANBEVOLEN DOOR GYNAECOLOGEN

Dit product wordt aangeraden door gynaecologen van Vrouwenpoli Boxmeer en Vrouw & Klinieken. Vijf Plantenextracten is ook in beide praktijken te koop.

Ook gynaecologe mevrouw M. Suvalic-Barakovic raadt al jarenlang de producten van Cydonia Phytopharmaceuticals aan vanwege hun plantaardige ondersteunende en verzorgende kracht.

OVER CYDONIA PHYTHOPHARMACEUTICALS

Cydonia Phytopharmaceuticals bestaat sinds 1995. Cydonia produceert natuurlijke producten gebaseerd op etherische oliën van kruiden en planten voor de verzorging van huid en lichaam. Speciale aandacht wordt besteed aan de verwerking van bipolaire (holistische) plantenextracten als basis voor de producten. Het voordeel van bipolaire (holistische) extracten is een gebalanceerde samenstelling die goed overeenkomt met de samenstelling van de plant zelf, waardoor producten krachtigere verzorgende bestanddelen bevatten met een minimale kans op huidirritatie.

Bezoek de website van Cydonia Phytopharmaceuticals hier. U vindt Cydonia ook op Facebook.

REVIEWS VIJF PLANTENEXTRACTEN

Ik heb van Lejla een doosje Cydonia ontvangen. Heerlijk verzachtend en verzorgend! Geen overdreven vochtigheid, wanneer de pil eenmaal gesmolten is, wat ik bij andere merken wel ervaren heb. Ik vind het voor vrouwen in de overgang, die last hebben van vaginale atrofie, een prima product en kan het iedereen aanbevelen. Dank je wel, Lejla!

Anoniem, 17 november 2018 om 17:03

Vijf planten extracten gebruikt bij infectie. Beetje brandend gevoel maar 4e dag was ik helemaal genezen van infectie. Geweldig. Aanraden aan elke vrouw.

Elvisa, 11 april 2013 om 18:10

Beste vrouwen,ik ben in de overgang en ik gebruik Cydonia-vijf plantenextracten (vaginaaltabletten).Ik ben heel tevreden over het product!!Ik ervaar minder vaginale klachten (jeuk,droogheid).Het is een SUPER product,makkelijk en effectief in gebruik!!Ik ben je dankbaar Lejla Barakoviç!!

Anoniem, 22 november 2018 om 19:28

Via gezondheidsplein heb ik de Vijfplantenextracten mogen uitproberen, ik heb het gevoel dat mijn vagina niet meer zo droog is zoals eerst.

Sharima, 28 september 2013 om 07:13

U VINDT ONS OOK HIER

logo-vrouwenpoli-boxmeer

therapeuten

Logo HZ

logopuurblom

HeelBewust-Header

logo AGO

logo

Logo-VrouwenGeluk

feminatura 190x75