Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op de meeste veelgestelde vragen met betrekking tot onze producten en diensten. Zit uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

VEELGESTELDE VRAGEN

Bestellen

Hoe bestel ik de producten van a HEALTHY body?
Onze producten zijn heel gemakkelijk te bestellen via Deonlinedrogist.nl. Ervaart u problemen bij het bestelproces, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Deonlinedrogist.nl. Komt u er niet uit dan kunt u ons altijd emailen via ahealthybody@outlook.com of een bericht sturen via het contactformulier op de website.

Zijn de producten van a HEALTHY body ook in de winkel te koop?
De producten van a HEALTHY body zijn ook bij een aantal winkels te verkrijgen. Voor een overzicht kunt u kijken bij verkoopadressen.

Betalen

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Onze producten worden verkocht via Deonlinedrogist.nl en enkele andere webwinkels. Kijk voor betalingsmogelijkheden op de website van de betreffende webwinkel.

Bezorgen

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Bij Deonlinedrogist zijn de verzendkosten gratis als u voor €20,- of meer bestelt.

In enkele uitzonderlijke gevallen – bijvoorbeeld als het product niet voorradig is bij onze verkopers – is het mogelijk om de gewenste producten direct via ons te bestellen. In dat geval bedragen de verzendkosten voor brievenbuspost €1,50 per verpakking. De verpakkings- en verzendkosten voor pakketpost bedragen €7,- per pakje, ongeacht het aantal stuks. Bij zendingen naar het buitenland bedragen de verpakkings- en verzendkosten voor brievenbuspost €4,- en voor pakketpost €14,- per pakje,

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Als u voor 21:30 een bestelling plaatst bij Deonlinedrogist.nl, dan heeft u de producten (indien op voorraad) al de volgende dag in huis.

Kan ik mijn bestelling ook ergens afhalen?

Bestelt u direct via ons dan is het ook mogelijk om uw bestelling zelf af te halen. Afhalen is geheel kosteloos. De producten kunnen opgehaald worden bij onze vestiging in Rotterdam. Het adres van de vestiging is Beverwaardseweg 154, 3077 GC  Rotterdam.

Privacy

Hoe zit het met mijn privacy en de veiligheid van mijn persoonlijke gegevens?
a HEALTHY body waardert het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij bewaken uw privacy en gaan met uiterste zorg om met de persoonlijke gegevens die u verstrekt. Deze worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van de door u bestelde producten en om u op de hoogte te houden van nieuws en acties. Uw persoonlijke gegevens worden door ons niet aan derden verstrekt.

Klantenservice

Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.