Ravensara

Ik kies natuurlijk,

               voor natuurlijk.

Een natuurlijk product met de etherische olie van de Ravensara voor de ondersteuning van de verzorging van de vagina.

Ravensara cydonia a healthy body

Inhoud: 10 vaginaalzetpillen x 3 gram

€ 19,99

 

  • Voor 21.30 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €20
  • 14 dagen bedenktijd
  • Discreet verpakt

Wij streven naar de beste service voor onze klanten. Met ingang van maart 2015 bieden wij de producten van Cydonia Phythopharmaceuticals daarom aan in samenwerking met Deonlinedrogist.nl.

Cydonia infosheet

Gebruik de infosheet om het product voor de intieme verzorging te kiezen dat het best bij uw behoeften past. Klik op het plaatje voor volledig beeld.

cydonia logo transparant

RAVENSARA

TOEPASSING

Ravensara olie vaginaalzetpillen zijn bedoeld voor de ondersteuning van de verzorging van de vagina. De tabletten bevatten een combinatie van etherische oliën van verschillende planten, waaronder de Ravensara olie. De eveneens gebruikte Tea Tree is van de best beschikbare farmaceutische kwaliteit, afkomstig van de Nambucca Tea Tree Oil Farm, gecertificeerd organisch en biologisch-dynamisch teeltbedrijf. De plantaardige samenstelling ondersteunt de lokale immuniteit van de vagina. Ravensara is te gebruiken voor periodieke verzorging van de vagina en bij intieme ongemakken.

SAMENSTELLING

Actieve bestanddelen:
– Ravensara (Ravensara aromatica SONN) 3%
– Australische Tea tree olie (Melaleuca alternifolia)
– Paddenkruid (Hyssopus officinalis var. Decumbens)
– Citroenmelisse (Melissa officinalis)
– Tamanu olie (Calophyllum inophyllum)

Overige bestanddelen: Bijenwas (Cera)

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijder de twee plastic strips van de vaginaaltablet en plaats de tablet diep in de vagina. Was uw handen voor en na inbrengen van de tablet. Doe dit 30 aaneengesloten dagen, eenmaal per dag. De vaginaaltablet wordt na plaatsing in de vagina zacht. Aangeraden wordt om een inlegkruisje of maandverband te dragen tijdens gebruik.

U mag Ravensara olie vaginaaltabletten niet gebruiken als u overgevoelig of allergisch bent voor één van de bestanddelen. Soms is er sprake van vloeiing tijdens het gebruik van Ravensara. Het gebruik ervan dient dan gestopt te worden en pas 2 dagen na de vloeiing hervat te worden. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door. De gebruiksaanwijzing vindt u hier.

AANBEVOLEN DOOR GYNAECOLOGEN

Dit product wordt aangeraden door gynaecologen van Vrouwenpoli Boxmeer en Vrouw & Klinieken. Ravensara is ook in beide praktijken te koop.

Ook gynaecologe mevrouw M. Suvalic-Barakovic raadt al jarenlang de producten van Cydonia Phytopharmaceuticals aan vanwege hun plantaardige ondersteunende en verzorgende kracht.

OVER CYDONIA PHYTHOPHARMACEUTICALS

Cydonia Phytopharmaceuticals bestaat sinds 1995. Cydonia produceert natuurlijke producten gebaseerd op etherische oliën van kruiden en planten voor de verzorging van huid en lichaam. Speciale aandacht wordt besteed aan de verwerking van bipolaire (holistische) plantenextracten als basis voor de producten. Het voordeel van bipolaire (holistische) extracten is een gebalanceerde samenstelling die goed overeenkomt met de samenstelling van de plant zelf, waardoor producten krachtigere verzorgende bestanddelen bevatten met een minimale kans op huidirritatie.

Bezoek de website van Cydonia Phytopharmaceuticals hier. U vindt Cydonia ook op Facebook.

REVIEWS RAVENSARA

Hier ook een positieve ervaring met pap3B en hpv 18. Ik heb 2x een kuur Ravensara gedaan (30 dagen) binnen 10 maanden tijd. Daarnaast als extra supplementen CoriolusVersicolor,  Indole-3-carbinol en actief foliumzuur. Uitstrijkje is weer normaal en hpv is nog aanwezig, we gaan dus nog even door tot hpv ook weg is!

Melanieke, 3 maart 2018 om 11:47

Vanochtend heeft mijn dochter de uitslag van haar uitstrijkjes gekregen.
Van pap 3a naar Pap 1
Zo fijn!!!!! Bedankt voor je adviezen.
 
Hartelijke groet 

Anoniem, 5 mei 2017 om 11:10

Graag wil ik mijn ervaringen rondom de Ravensara zetpillen met jullie delen. 
Ik heb maart 2017 te horen gekregen dat ik een afwijkend uitstrijkje had, pap3a en het hp-virus. Ik was ontzettend geschrokken! 
De gynaecoloog en huisarts gaven aan dat je hier niets tegen kon doen. In juli weer een uitstrijkje laten doen, weer dezelfde uitslag. Ik kon mij er niet bij neerleggen dat ik er niets kon doen. Eind december 2017 heb ik de ravensara zetpillen ontdekt en ik ben er gelijk mee begonnen. Half februari heb ik weer een uitstrijkje laten doen en ik heb net te horen gekregen dat mijn uitstrijkje weer normaal is, pap 1!! 
Het Hp-virus heb ik helaas nog wel, en daarom ga ik nog door met de zetpillen. Ik ga de zetpillen nu 3 keer per week gebruiken om mijn immuunsysteem nog meer te versterken en zo het virus hopelijk ook weg te werken. 
 
Ik wil iedereen, die een afwijkend uitstrijkje heeft, dringend adviseren om met de zetpillen te starten! 

Groet, Marella 

Marella, 2 maart 2018 om 16:21

Hallo lieve dames,

Mijn naam is Anoniem.  Ik wil mijn ervaring met jullie delen over het gebruik van Ravensara Vaginale zetpillen.

Ik had een afwijkende Pap3A2 uitstrijkje en een half jaar later weer. De huisarts heeft mij verwezen voor een Lisexcisie. Er zaten wat onrustige cellen in de baarmoedermond. Voordat ik dat deed, ben ik in aanraking gekomen met aHEALTHY BODY  over de ongemakken in de vagina. Ik heb toen een kuurtje van 3 pakjes RAVENSARA besteld. Voor de ingreep ben ik aan de slag gegaan met de kuur. Tijdens de ingreep hebben ze de onrustige cellen onderzocht. Door de RAVENSARA waren de wanden rondom de cellen SCHOON, echt SCHOON. Nu heb ik  weer 2 pakjes  RAVENSARA besteld omdat ik over een half jaar weer moet voor een uitstrijkje. Dan hoop ik dat ik in Pap1 terecht kom. Ik raad deze zetpillen ten zeerste aan omdat tea trea olie bacterie en schimmel dodend is. Ik blijf in ieder geval vaste klant bij aHealthy body.

Liefs, ANONIEM

Anoniem, 8 september 2016 om 11:21

Half jaar geleden is het uitstrijkje van mijn dochter van pap 3a naar pap 1 gegaan na gebruik van Ravenara. De herhalingscontrole gisteren wees ook uit dat de uitslag bij mijn dochter nog steeds Pap 1 is. Dank je wel voor je advies en dit super product.
 
Hartelijke groet 

Anoniem, 21 december 2017 om 17:21

5 sterren voor dit product! Na 2 keer een afwijkende uitslag te hebben gehad na een uitstrijkje, ben ik gestart met deze suppo`s. Vanmorgen kreeg ik te horen (na een colposcopie) van mijn gynaecoloog dat “het” er allemaal goed uitzag. Geen onrustige cellen meer te bekennen! Ik kan dit produkt van harte aanbevelen.

Maud, 27 januari 2014 om 13:00

U VINDT ONS OOK HIER

logo-vrouwenpoli-boxmeer

therapeuten

Logo HZ

logopuurblom

HeelBewust-Header

logo AGO

logo

Logo-VrouwenGeluk

feminatura 190x75