Over Cydonia Phytopharmaceuticals

Cydonia Phytopharmaceuticals is opgericht in 1995. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van natuurlijke producten gebaseerd op etherische oliën van kruiden en planten.

OVER CYDONIA PHYTOPHARMACEUTICALS

Cydonia Phytopharmaceuticals is opgericht in 1995 en houdt zich bezig met het vervaardigen van natuurlijke producten voor de verzorging van huid en lichaam gebaseerd op etherische oliën van kruiden en planten. Cydonia Phytopharmaceuticals produceert met name natuurlijke huidverzorgingsproducten, natuurlijke intiemverzorgingsproducten en pure etherische oliën. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de nieuwste wetenschappelijke kennis en technieken op het gebied van plantengeneeskunde.

Zo wordt speciale aandacht besteed aan de verwerking van bipolaire (holistische) plantenextracten als basis voor de producten. Deze zijn zonder kunstmatige toevoegingen, kleuren, conserveermiddelen en stabilisatoren. Het voordeel van bipolaire (holistische) extracten is een gebalanceerde samenstelling die goed overeenkomt met de samenstelling van de plant zelf.  De producten bevatten daardoor krachtigere verzorgende bestanddelen met een minimale kans op huidirritatie.

Meer informatie vindt u op de website van Cydonia Phytopharmaceuticals .

Ook kunt u altijd een email sturen naar a HEALTHY body als u meer wilt weten.

Verkoop aan klein- en groothandel

Sinds maart 2013 heeft a HEALTHY body een exclusief contract gesloten met Cydonia Phytopharmaceuticals voor verkoop aan klein- en groothandel binnen de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland en Frankrijk. In de toekomst zal ons assortiment aan producten van Cydonia worden uitgebreid.

Heeft u interesse in specifieke producten van Cydonia die nog niet via ons verkrijgbaar zijn, neem dan contact met ons op.

cydonia vaginaalzetpillen vaginor ravensara vijf plantenextracten a healthy body

Bekijk onze nieuwste folder met Cydonia producten

Flyer Cydonia_2015