Over a HEALTHY body

De zoektocht van een jonge moeder naar een oplossing voor de extreme eczeem van haar zoontje  leidde uiteindelijk tot de oprichting van a HEALTHY body in 2011. Sindsdien is Lejla Barakovic een vrouw met een ‘natuurlijke’ missie.

OVER A HEALTHY BODY

a HEALTHY body is in 2011 opgericht door Lejla Barakovic, een jonge moeder wiens eigen ervaring met de Revita crème de aanleiding was om zelf te gaan ondernemen. De drijvende gedachte achter de onderneming is het geloof in de verzorgende kracht van de natuur.

a HEALTHY body heeft een duidelijke missie: mensen helpen om hun huid en lichaam te verzorgen op natuurlijke wijze door het aanbieden van bijzondere plantaardige verzorgingsproducten. Dit doen we door stad en land af te reizen op zoek naar het juiste assortiment. Het hele verhaal achter a HEALTHY body vindt u via de onderstaande link.

Van bezorgde moeder tot onderneemster: het verhaal achter a HEALTHY body

Lejla Barakovic
Lejla Barakovic

Samenwerking met Cydonia Phytopharmaceuticals

Met ingang van maart 2013 is a HEALTHY body een samenwerking aangegaan met Cydonia Phytopharmaceuticals. Met het sluiten van dit contract is a HEALTHY body de exclusieve importeur geworden voor de landen Nederland, Belgie, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland en Frankrijk. De plantaardige producten van Cydonia Phytopharmaceuticals zijn via ons verkrijgbaar voor zowel de klein- als de groothandel.Wilt u meer weten, neem vrijblijvend contact met ons op.Meer informatie over Cydonia Phytopharmaceuticals vindt u via de onderstaande link.

Samenwerking met De Online Drogist

DOD_logo_healthybody

Wij streven naar de beste service voor onze klanten. Met ingang van maart 2015 bieden wij de producten van Cydonia Phythopharmaceuticals daarom aan in samenwerking met Deonlinedrogist.nl. Door dit samenwerkingsverband kunnen wij onze klanten voordelen bieden als het gaat om service en levering van de producten.