Nieuws en acties

Hier leest u alle nieuwtjes over a HEALTHY body. We houden u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen met betrekking tot onze producten, vertellen u graag over nieuwe samenwerkingen en leuke evenementen die we bezoeken en delen interviews en andere vermeldingen in de media. Ook vindt u op deze pagina lopende acties en aanbiedingen.

 

KOM NAAR ONZE LEZING OP DE NATIONALE GEZONDHEIDSBEURS 2020

14 januari 2020

Op 7 en 8 februari staan Lejla en Katja op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht met hun Intiem Onderonsje. Op zaterdag 8 februari geven de dames een lezing over vrouwengezondheid.

Tijdens de lezing vertelt Katja meer over het gebruik van menstruatieproducten en Lejla laat het publiek kennismaken met natuurlijke vaginaalzetpillen. Het exacte tijdstip van de lezing wordt nader bekendgemaakt op de website van de Nationale Gezondheidsbeurs.

Buiten de lezing om kunnen geïnteresseerden natuurlijk terecht bij onze stand waar ze meer informatie kunnen krijgen over de producten van a HEALTHY body en Gentle Day. Tijdens de Gezondheidsbeurs worden onze producten aangeboden tegen speciale prijzen. Tot ziens in Utrecht!

De Nationale Gezondheidsbeurs vindt plaats van 6 t/m 9 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Tickets en informatie over het evenement vindt u op de officiële pagina van de Nationale Gezondheidsbeurs.

DE GEBOORTE VAN HET 'INTIEM ONDERONSJE'

7 juni 2019

Dat wij samen met Katja Kortenbroek een tour zijn gestart langs Nederlandse drogisterijen is jullie vast niet ontgaan. Hoe het idee voor deze Intieme Onderonsjes is ontstaan, leest u in het nieuwe blog van Katja op Gentleday.

Komen jullie ook eens gezellig langs als wij op pad zijn?

TINKTURA EN A GENTLE DAY GENOMINEERD VOOR CAREALITY CARE AWARDS 2020

9 januari 2020

UPDATE: Lieve volgers, bedankt voor het stemmen! Mede dankzij jullie zitten we in de finale van de Careality Care Awards 2020! Tinktura shampoo bars is genomineerd in de categorie beste Haarverzorging en 100% natuurlijke tampons van a Gentle Day dingen mee naar de prijs voor beste Papier & Wondverzorging. De winnaars worden op 12 maart bekend gemaakt. Bekijk de volledige lijst van genomineerden.


22 november 2019

Tinktura en a Gentle Day dingen mee voor nominaties voor de Careality Care Awards 2020! Om kans te maken op een nominatie hebben we uw stem nodig.

Een vakjury beoordeelt de voorgedragen producten namelijk niet alleen op eigen vakkundige kennis, maar ook de ervaringen van consumenten tellen mee. Vanaf 22 november kunt u uw stem uitbrengen door uw ervaring te delen via de Careality Care Survey. Nominaties worden in januari 2020 bekendgemaakt.

Alvast bedankt voor uw stem!

 

 

TIP: SHAMPOO BAR TUTORIAL MET LOTTIE EN SILVER

21 november 2019

Onlangs stond a HEALTHY body op de cover van het vakblad DrogistenWeekblad! Het hele interview lees ju nu ook hier. Klik op de foto om te vergroten.

 

cydonia vaginaalzetpillen vaginor ravensara vijf plantenextracten a healthy bodyDOD_logo_healthybodyVaginaalzetpillen van Cydonia Phytopharmaceuticals bestelt u snel en gemakkelijk via Deonlinedrogist.nl.

  • Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven 20,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Discreet verpakt
Bestel bij Deonlinedrogist.nl

Boekentip: Hormoonbalans voor vrouwen

Hormoonbalans voor vrouwen kaftIedere vrouw heeft er wel eens mee te maken gehad: hormonale schommelingen die allerlei vervelende klachten of zelfs ziekten kunnen veroorzaken. Het goede nieuws is: je kan zelf veel meer doen dan je denkt zonder meteen naar medicatie te grijpen! Dat blijkt wel uit het nieuwe boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ van gynaecoloog Barbara Havenith en gezondheidscoach Ralph Moorman. Op informatieve en overzichtelijke wijze worden in het boek 38 veel voorkomende klachten en ziekten van vrouwen behandeld. Met duidelijke uitleg wat je zelf tegen iedere klacht kunt doen. Het bijzondere is dat het boek verder gaat dan alleen medische oplossingen. In dit kader worden ook de vaginaalzetpillen van Cydonia Phytopharmaceuticals genoemd. Lees meer

NIEUWSARCHIEF 2019

ONTMOETING MET ZAKENVROUWEN VAN QATAR

30 april 2019

Onderneemsters op de foto: Naima Amdaouech, Maria Bahamam, Christina Moreno, Jannelieke Aalstein, Drs. Nada AL-Rubaiee, Sunaina Kuldipsingh Monique Vos-de Boer Connie Roozen Wiegertje Groenveld Baharak Sabourian Elisabeth Wijnands Maria Berkenveld Janne Vereijken Ekim Sincer Lejla Barakovic Abigail Norville Souad el Markhous Safiyeh Salehi Mobarakeh.
Foto: Venture Cafe Rotterdam

Uitgenodigd worden voor een lunch met een delegatie ondernemende dames uit Qatar, hoe leuk en inspirerend is dat? Een supermooie ervaring kan onze Lejla je vertellen, want zij maakte gisteren deel uit van een select gezelschap Nederlandse onderneemsters die uitgenodigd waren voor deze bijzondere meeting. De lunch is georganiseerd door Anjoeska Imambaks van het Venture Café Rotterdam.

Met dank aan Tiest Sondaal van het Ministerie van Buitenlandse Zaken die ons koos en aan Melissa Ablett van CIC Rotterdam voor de leuke tour. 

 

 

GRATIS ONLINE SPREEKUUR OVER VAGINALE ATROFIE

10 april 2019

Op donderdag 18 april om 20:00 uur geeft Dr. Erik Boss in samenwerking met DeOnlineDrogist.nl een webinar over vaginale atrofie/vaginale droogheid. Vaginale droogheid ontstaat met name door het wegvallen van de invloed van de vrouwelijke hormonen rond de overgang. Dit kan leiden tot vaginale ongemakken. Dr. Erik Boss leidt zijn praktijk als gyneacoloog en richt zich naast algemene gyneacologie op gyneacologische oncologie, vulvapathologie en overgangsklachten.

Aanmelden voor de webinar
Aanmelden voor de webinar is verplicht en kan via de website van DeOnlineDrogist.nl. Na aanmelding krijgt u op donderdag 18 april een link naar de webinar via email gestuurd. Tijdens de webinar heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan Dr. Erik Boss.

MAAK KENNIS MET TINKTURA TIJDENS HET BOSNIAN FOOD FESTIVAL 2019

26 maart 2019

poster-bff

Zoals velen van jullie al weten heeft a HEALTHY body ook Bosnische roots. Niet alleen via onze Bosnisch-Nederlandse eigenaresse Lejla, maar ook doordat onze producten afkomstig zijn uit Bosnië en het buurland Kroatië.

Daarom zijn wij op 30 maart a.s. aanwezig op het Bosnian Food Festival 2019 in Nieuwegein, Tijdens het evenement kun je kennis maken onze nieuwste producten: de solid shampoo bars van Tinktura! Tijdens het evenement kun je lootjes kopen, waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Een van deze prijzen zijn… tromgeroffel… de shampoo bars van Tinktura!

Wil je meer te weten over het evenement of kaartjes kopen, bezoek het Facebook evenement of de website van Mladi BiH – Bosnian Food Festival

TIP: SHAMPOO BAR TUTORIAL MET LOTTIE EN SILVER

8 oktober 2019

Weet je niet zeker hoe je zo’n shampoobar nou gebruikt om je haar te wassen? In deze zonovergoten tutorial laat You Tube-ster Lottie stapsgewijs zien hoe je je haar wast met een shampoobar. Daarbij gebruikt ze de Silver shampoobar voor krullend haar van Tinktura!

INTERVIEW MET HET BLAD OVERHOOP

28 april 2019

Overhoop  is een blad vol leuke verhalen, handige tips en een flinke dosis positieve energie voor vrouwen in de overgang. In het nieuwste nummer lees je onder andere het interview dat Lisebeth Josiassen hield met onze Lejla Barakovic. Het stukje over Lejla lees je hieronder. 

Wil je meer verhalen uit Overhoop lezen? Het laatste nummer bestel je makkelijk via de website van het magazine.


OP BEZOEK BIJ MEVROUW OOIEVAAR

6 april 2019

Vandaag brachten onze Lejla en Katja Kortenbroek van Gentle Day een bezoekje aan Drogisterij Mevrouw Ooievaar in Hilvarenbeek. Deze bijzondere en gezellige drogisterij richt zich op natuurlijke producten voor de (jonge) vrouw. 

Van tevoren had Lejla nog een kleine verrassing geregeld voor de eigenaresse van Mevrouw Ooievaar. Een bezoek van de redactie van Lijfblad die langskwamen voor een gesprekje en om haar prachtige winkel te zien. De dames hebben gekletst over vrouwen onderwerpen, natuurlijke producten en uiteraard over Cydonia en Gentleday. Een zeer geslaagde, gezellige en leerzame dag. Bedankt dames!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En dit zijn we met zijn vieren #fotospam #toffedag #vrouwenzaken #vaginalezetpil #ecomaandverband #lijfblad #drogisterij #vrouwbewustzijn

Een bericht gedeeld door Drogisterij Mevrouw Ooievaar (@drogisterijmevrouwooievaar) op

BINNENKORT VERKRIJGBAAR: TINKTURA HAARVERZORGING IN ZEEPVORM

25 maart 2019

Nice to meet you!
Dit zijn de nieuwste producten van A HEALTHY Body: shampoo in zeepvorm. Deze shampoo bars zijn niet alleen handig (kunnen mee in het vliegtuig), hip (mooi om te zien), maar uiteraard natuurlijk (vrij van parabenen, SLS en conserveringsmiddelen), gemaakt op basis van etherische oliën en ook nog eens geschikt voor veganisten! Want a HEALTHY Body kiest natuurlijk, voor natuurlijk!

Tinktura a healthy body

De testpanel is zeer tevreden met de shampoo bars
Afgelopen maanden heeft een panel van a HEALTHY body gebruiksters de shampoo bars kunnen testen. En ze waren allemaal supertevreden! Hier zijn de reacties van en aantal testpanel leden:

Emina:
“Klein én fijn! Makkelijk om mee te nemen en geeft hetzelfde effect als vloeibare shampoo, tevens geheel natuurlijk én gaat lang mee. Ik ben blij met de Tinktura shampoo bars!”
 
Amira:
“Schuimt goed, ruikt lekker, en als resultaat mooi, glanzend haar! Echt een aanrader!!”
 
Cecilia:
“Wat een goed product, I love it! Schuimt goed, gaat lang mee, en na het wassen goed doorkambaar met krullend haar.”

Tinktura in uw assortiment?
Wilt u meer informatie over de producten van Tinktura of heeft u interesse om deze op te nemen in uw assortiment? Stuur ons een berichtje via email, app of Facebook of bel naar 06 120 492 96.

CAREALITY OVER ONS INTIEM ONDERONSJE

7 juni 2019

Lejla en Katja

Op Careality is onlangs een leuk artikel verschenen over onze ‘Intiem Onderonsje’ tour. Samen met Katja Kortenbroek van Gentleday maakt onze Lejla een tour langs drogisterijen in Nederland. Tijdens zo’n bezoek kunnen dames vrijblijvend langskomen en hun vragen stellen over intieme verzorging en de producten van a HEALTHY body en Gentleday. 
De eerste tours zijn goed bezocht en waren erg gezellig. En wij vinden het natuurlijk erg leuk dat Careality aandacht besteedt aan ons Intiem Onderonsje!

Hou onze agenda en Facebook pagina in de gaten voor nieuwe tourdata.

INTIEM ONDERONSJE MET LEJLA EN KATJA

19 april 2019

We hebben weer iets leuks voor onze trouwe fans! Samen met Katja Kortenbroek van Gentleday gaat onze Lejla op tour langs Nederlandse drogisterijen. Tijdens dit ‘Intiem Onderonsje’ kun je ons ontmoeten en de hemd van het lijf vragen over onze producten en krijg je leuke gezondheidstips.

Zo zijn we gisteren hartelijk ontvangen door Nadine van den Hazelkamp van Drogisterij van der Wielen in Deest. Een tweede stop op onze tour, na eerder deze maand een bezoek te hebben gebracht aan Drogisterij Mevrouw Ooievaar.

Tijdens het bezoek aan Drogisterij van der Wielen hebben we ook de shampoo bars van Tinktura geïntroduceerd die vanaf heden, net zoals de vaginaalzetpillen van Cydonia en producten van Gentleday, verkrijgbaar zijn bij deze leuke drogist.

Wilt u ook langskomen voor een ‘Intiem onderonsje’? Volg ons op social media voor aankomende tourdata en plaatsen. Misschien zijn we binnenkort bij een drogist in uw buurt. 

ANNEKE SCHRIJFT OVER EEN DAG UIT HET LEVEN VAN LEJLA

25 maart 2019

Vorige week stapte Lejla met haar man op een vliegtuig naar Zagreb, Kroatië voor een belangrijke kennismaking. Met wie? De eigenaars van Tinktura, het nieuwe merk natuurlijke verzorgingsproducten voor haar en huid die binnenkort in ons assortiment beschikbaar is.

Wil je weten hoe dit bezoek is verlopen? Anneke Schrijft wijdde er een leuke blog aan. Lees hier meer over een dag uit het leven van Lejla.

Tinktura in uw assortiment?

Wilt u meer informatie over de producten van Tinktura of heeft u interesse om deze op te nemen in uw assortiment? Stuur ons een berichtje via email, app of Facebook of bel naar 06 120 492 96.

WIN EEN A HEALTHY BODY+GENTLE DAY PAKKET T.W.V. 60,- EURO

15 januari 2019

winactie gezondheidsbeurs 2019 cydonia anneke schrijft a gentle day_2019

Win! Win! Win! In samenwerking met Anneke Schrijft hebben we weer een leuke winactie bedacht. De actie is ter ere van onze deelname aan de Nationale Gezondheidsbeurs, die wordt gehouden van 7 t/m 10 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.  Dit jaar staan we daar voor het eerst samen met Katja Kortenbroek van Gentle Day. En dat vieren we door een superleuk pakket weg te geven ter waarde van 60,- euro. Het pakket bevat de volgende producten:

Bezoek de website van Anneke Schrijft om mee te doen aan de winactie. En lees gelijk ook het leuke interview dat Anneke onlangs met Lejla en Katja heeft gehouden. 

 

NIEUWSARCHIEF 2018

BEZOEK ONS OP DE NATIONALE GEZONDHEIDSBEURS 2019

5 december 2018

Sfeerimpressie De Nationale Gezondheidsbeurs 2018

Over een paar maanden is het zover: De Nationale Gezondheidsbeurs 2019! Ook volgend jaar is a HEALTHY body er weer bij. Je vindt ons op het vrouwengezondheidsplein van Zus & Zorg waar we alle vier beursdagen aanwezig zullen zijn. Zien we jou ook daar?

De Nationale Gezondheidsbeurs vindt plaats van 7 tot en met 10 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Een gezond dagje uit waar je onder andere inspiratie vindt voor een gezonde leefstijl, leuke actieve workshops kunt volgen, personalities, influencers, coaches en auteurs kunt ontmoeten en nog veel meer. Bestel je tickets online en ontvang € 2,50 korting.

Lezing 'Vrouwen en hormonen, valkuilen en oplossingen' in Culemborg

11 november 2018

V.l.n.r. Ginny Chamorro, Katja Kortenbroek en Lejla Barakovic
V.l.n.r. Ginny Chamorro, Katja Kortenbroek en Lejla Barakovic

Wat een geweldige dag vandaag in Culemborg bij de themadag ‘Vrouwen en hormonen, valkuilen en oplossingen’. Heel veel enthousiaste dames, artsen, gynaecologen, overgangsconsulentes die aanwezig waren op de lezing van Ginny Chamorro, gynaecologe van Vrouwenpoli Boxmeer. In de lezing kwamen veel interessante onderwerpen aan bod. 

Ginny Camorro 2
 
Landgoed Anckerwaerdt vormde de prachtige locatie van dit evenement
en de stand van a HEALTHY body en Gentleday is druk bezocht. Wat waren de dames geïnteresseerd en onder de indruk van de producten.
Bedankt dat jullie er waren en complimenten voor de organisatie.

 

MAAK KENNIS MET MATES, ONZE NIEUWE PARTNER

1 maart 2018

Mates logoZit u in de overgang en wilt u meer (be)grip krijgen over wat er in uw lichaam gebeurt? Of wilt u het ziekteverzuim in uw bedrijf terugdringen door het verbeteren van de gezondheidsvaardigheden van uw medewerkers? Dan kunnen de trainingen van Mates uitkomst bieden.

Mates is een opleidingsbureau voor medische zorgverleners en onze nieuwe samenwerkingspartner. Ze geven trainingen aan professionals binnen medische beroepsgroepen en verzorgen gezondheidsworkshops voor bedrijven die gericht zijn op het terugdringen van ziekteverzuim.

Naast persoonlijke begeleiding van groepen en individuen, stelt Mates vanaf april 2018 ook online trainingen beschikbaar via de Mates Academie. Mates Academie is bedoeld voor iedereen die meer kennis kan gebruiken op het vlak van gezondheid.

Mates richt zich met hun trainingen onder andere specifiek op vrouwen. De eerste online cursus die vanaf april 2018 beschikbaar zal zijn via de Mates Academie is dan ook ‘Eerste Hulp bij Overgang’. Bezoek de website van Mates Academie voor meer informatie.

CYDONIA IS NU OOK VERKRIJGBAAR IN... ZWEDEN!

21 november 2018

We Are Female pre-event

a HEALTHY body blijft constant nieuwe wegen bewandelen. Nieuwe paden die tevoorschijn komen door de leuke mensen die we ontmoeten. Zo heeft een nieuwe ontmoeting ons helemaal naar Scandinavië gebracht, om exact te zijn Zweden. Onze producten wekten ook daar interesse en na een kleine proef, is besloten om de samenwerking door te zetten. Dames in Zweden kunnen dus voortaan ook genieten van de natuurlijke intiemproducten van Cydonia.

A HEALTHY BODY EN GENTLE DAY BUNDELEN KRACHTEN OP HET WE ARE FEMALE EVENT

25 september 2018

DSC_1268

Op 14 september stond a HEALTHY body samen met Gentleday, op het We Are Female pre-event in het WTC gebouw in Rotterdam. Dit event was een voorproefje van het grote We Are Female lifestyle event dat plaats zal vinden in mei 2019. Het was ook weer een suprleuke samenwerking met  Gentle Day. De dames Lejla en Katja zullen in de toekomst vaker de krachten bundelen om natuurlijke intiemverzorging te promoten. In het blog van Katja van Gentle Day leest u hoe we deze dag hebben ervaren. 

 

FILMVERSLAG VAN POW NED OVER DE GEZONDHEIDSBEURS MET CYDONIA IN BIJZONDERE ROL

2 februari 2018

PowNed zou PowNed niet zijn als er niet een beetje hilariteit in hun verslagen voorkwam. In hun videoverslag van de Gezondheidsbeurs in Utrecht die het afgelopen weekend plaatsvond, zorgt Cydonia voor de grappige noot. Hoe? Dat ziet u in onderstaande video.

Helaas is onze Lejla vlak voor de beurs geveld door grip en is daarom het afgelopen weekend niet aanwezig geweest in Utrecht. Onze grote dank gaat daarom uit naar Loes van der Wolf en Vrouw en Klinieken die namens ons de producten van Cydonia hebben gepromoot.

OP BEZOEK BIJ DE ONLINE DROGIST

15 november 2018

De Online Drogist Lejla Barakovic

Vandaag hebben we een leuk gesprek gehad met De Online Drogist in Amsterdam. Sinds wij met de verkoop van de producten van Cydonia zijn begonnen jaren gelden, werken wij al samen met De Online Drogist. Ze hebben een goede en snelle service en zijn een betrouwbare drogist.  Ook voor het aankomend jaar hebben we vandaag weer leuke ideeën en mooie acties bedacht. Zin in 2019! 

 

DE SEKS WORDT ER OOK NOG LEUKER VAN!

9 maart 2018

Een paar weken geleden stonden a HEALTHY body samen met Gentleday, en Loes van der Wolf op het Zus&Zorg vrouwenzorgplein tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Katja Kortenbroek van Gentleday heeft een leuk verslag geschreven over deze dag. Dit artikel delen we graag met jullie. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Cydonia_vaginaalzetpillen_a Healthy body_Gezondheidsbeurs Utrecht_2018_Loes van der Wolff
Loes van der Wolf in gesprek met dames over Cydonia op de Gezondheidsbeurs 2018 in Utrecht.

WIN EEN PAKKET TER WAARDE VAN 65,- VIA ANNEKE SCHRIJFT

19 januari 2018

a-healthy-body_cydonia_winactie_anneke-schrijft_entree-gezondheidsbeurs-utrecht

Anneke Schrijft heeft weer een hele leuke winactie in samenwerking met aHealthybody en Gentleday! Doe mee en maak kans op een van de drie te winnen pakketten t.w.v. 65 euro. Een pakket bevat een doosje Cydonia Vaginor Plus, een pakje organische inlegkruisjes van Gentleday en twee entreekaarten voor de Nationale Gezondheidsbeurs.

Wil je kans maken op het prijzenpakket? Bezoek dan Anneke’s blog en plaats vervolgens een reactie waarin je vertelt met wie je de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht wilt bezoeken.

Klik hier om naar de winactie te gaan.

NIEUWSARCHIEF 2017

ARTIKEL OVER CYDONIA VAGINALE VERZORGING OP WHO-CARES.NL

25 september 2017

cydonia vaginaalzetpillen vaginor ravensara vijf plantenextracten a healthy bodyCydonia, een lichtend voorbeeld in het aanbod van natuurlijke verzorgingsproducten voor de vagina, aldus te lezen in het nieuwe artikel over onze producten op Who-Cares.nl.

In het artikel wordt onder andere ingegaan op de verzorgende werking van de verschillende producten van Cydonia. Ook Loes van der Wolff, paramedisch orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut en Anja van Woerdekom, Care for Women verpleegkundige en oprichtster van de praktijk de Hoofdzuster, geven hun mening en vertellen over hun ervaringen met de natuurlijke producten van Cydonia.  

Het hele artikel leest u hier.

MAAK KANS OP EEN EXEMPLAAR VAN HET NIEUWE BOEK 'ALLES OVER WERKEN TIJDENS DE OVERGANG' VAN SARON PETRONILIA

24 februari 2017

3D Cover Alles over werken tijdens de overgang 145x210 v1 jan2017De Online Drogist geeft drie exemplaren van het op 8 maart te verschijnen boek Alles over werken tijdens de overgang + een doos Vijf Plantenextracten van Cydonia weg.

Bezoek de Facebook pagina van De Online Drogist en lees wat u moet doen om kans te maken op dit leuke prijzenpakket.

 

Topdag op de Nationale Gezondheidsbeurs

19 februari 2017

Nationale Gezondheidsbeurs Utrecht 2017Op 5 februari j.l. waren wij te vinden op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Wij hebben weer een topdag gehad, zoals u aan de foto’s kunt zien.  

Het leuke aan dit soort dagen zijn altijd de vele dames die wij ontmoeten. Deze keer waren het niet alleen vrouwen die voor het eerst kennis maakten met Cydonia, maar ook heel veel dames die de producten al kennen of gebruiken die ons speciaal kwamen bezoeken. Bij deze willen we al deze leuke dames bedanken dat ze er bij waren!

Ook de winactie die wij speciaal voor deze gelegenheid organiseerden was een groot succes. Sylvia Reniers is de gelukkige winnares van een a HEALTHY body pakket.

Tot ziens op de volgende beurs!

LEES MEER OVER DE 'INTIEME ZEPERD TIJDENS DE OVERGANG'

4 mei 2017

3D Cover Alles over werken tijdens de overgang 145x210 v1 jan2017“Je foef, fleu, pruim, doos, yoni, vulva of vagina. Hoe je haar ook noemt: reinigen met water. Niets meer aan doen. Ze is zelfreinigend. Maar goed, in het land waar ultieme frisheid betekent dat je naar roosjes in plaats van vagina moet ruiken, wordt er veel te veel gesopt daar beneden.”

Met deze geestige intro begint Saron Petronilia deze leuke blog over het schoonhouden van je intieme zone tijdens de overgang, waarin ook onze Lejla en Cydonia aan bod komen.

Lees het hele artkel: ‘Intieme zeperd tijdens de overgang’

 

A HEALTHY BODY SPONSORT BOEK 'ALLES OVER WERKEN TIJDENS DE OVERGANG'

24 februari 2017

3D Cover Alles over werken tijdens de overgang 145x210 v1 jan2017“De overgang is de meest vruchtbare periode in een vrouwenleven. Het is geen tijd om bij de pakken neer te zitten, het is tijd om te oogsten.” Aldus Saron Petronilia, spreker, coach en auteur van een nieuw boek over werken in de overgang.

Petronilia’s eerste boek over de overgang dat in 2009 verscheen, Alles wat je moet weten over de overgang, leest als een handige gids bij alle veranderingen in de overgang. Behalve aandacht voor lichamelijke veranderingen wordt ook de psychologische en spirituele kant van deze roerige tijd belicht. Hierbij komen ook aspecten zoals schoonheid, relaties en seksualiteit aan bod.

Saron Petronilia’s nieuwste boek Alles wat je moet weten over werken tijdens de overgang is het eerste dat de impact van de overgang op het werkende leven van de vrouw combineert. Het boek bevat informatie, tips en strategieën om de overgangssymptomen de baas te worden zodat het werk er niet onder lijdt. Daarnaast bevat het boek interviews met vrouwen als Greet Prins, voorzitter Raad van Bestuur Philadelphia, Alet Klarenbeek, voormalig directielid van WOMEN Inc., Ingeborg Beugel, documentairemaakster en vrouwenarts Barbara Havenith van de Vrouwenpoli Boxmeer.

a HEALTHY body is een trotse sponsor van dit nieuwe werk dat vanaf 8 maart 2017 te koop zal zijn. Meer informatie over het boek en de auteur vindt u via www.petronilia.nl.

Bezoek ons op 5 februari op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht

11 januari 2017

DeNationaleGezondheidsBeurs2017-gezond-en-inspirerend-leven-ingspire-220x200Op 5 februari 2017 is a HEALTHY body wederom aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Net als vorig jaar zullen wij te vinden zijn op het Zus&Zorg plein.  

Wilt u kennis maken met ons bedrijf en de producten van Cydonia Phythopharmaceuticals, bezoek dan onze stand op 5 februari a.s. Wij maken graag kennis met u en vertellen u meer over onze producten. Behalve op deze website kunt u ook meer over ons te weten komen via de website van Zus&Zorg. Hopelijk tot ziens op de Nationale Gezondheidsbeurs!

OP BEZOEK IN DE CYDONIA FABRIEK IN BOSNIË-HERZEGOVINA

27 april 2017

Lejla Barakovic met dr. Nihad Hadzibegic
Lejla Barakovic met dr. Nihad Hadzibegic

Het is meivakantie en zoals velen hebben ook wij onze koffers gepakt en zijn de weg op gegaan. Onze destinatie: de fabriek van Cydonia Phythopharmaceuticals in Bosnië-Herzegovina.

De fabriek van Cydonia is gevestigd in de stad Gracanica, in het noordoostelijke deel van Bosnië-Herzegovina. Onder leiding van dr. Nihad Hadzibegic en zijn team worden hier bijzondere planten en kruiden omgezet in extracten en andere natuurlijke verzorgingsproducten. Dit is ook waar onze vaginaalzetpillen worden vervaardigd.

Wij hebben een interessante rondleiding door de fabriek gehad van dr. Nihad Hadzibegic. Het was erg leuk om met eigen ogen te zien hoe de producten van Cydonia vervaardigd worden. Ons doel was natuurlijk ook om te kijken welke producten interessant zijn voor de uitbreiding van ons assortiment. We hebben dan ook nieuwe producten die net op de markt zijn mogen testen en bekijken.

Als dank hebben we aan dr. Hadzibegic het boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ overhandigd. Hij was hier erg dankbaar voor en bijzonder trots en blij dat de producten van Cydonia in het boek genoemd worden.  

IMG_5116
Lejla Barakovic met dr. Nihad Hadzibegic in Cydonia fabriek in Bosnië-Herzegovina
Lejla Barakovic tijdens het bezoek aan Cydonia fabriek
Lejla Barakovic tijdens het bezoek aan Cydonia fabriek

Winactie overgang naar het nieuwe jaar

11 januari 2017

Het oude jaar is letterlijk omgevlogen en ook voor ons is het na de gezellige feestdagen weer even wennen en plannen maken voor 2017. Om deze overgang naar het nieuwe jaar te vieren hebben wij samen met Anneke Schrijft een nieuwe winactie bedacht die in het teken staat van… De Overgang!

In het kader van de winactie geeft Anneke Schrijft drie leuke a HEALTHY body pakketten weg ter waarde van 43,- euro.

winactie a HEALTHY body

Het te winnen a HEALTHY body pakket bevat:

  • Een exemplaar van het boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’
  • Een doosje Cydonia Vijf Plantenextracten vaginaalzetpillen
  • Een exemplaar van het magazine ‘Lijf & Gezondheid’

Wilt u kans maken op dit pakket? Klik hier om mee te doen met de winactie.

 

NIEUWSARCHIEF 2016

VAGINAALZETPILLEN VAN CYDONIA NU OOK VERKRIJGBAAR BIJ BENU APOTHEEK CHARLOIS

IMG-20161103-WA0021

We sluiten het jaar 2016 af met nog een leuk nieuwtje. Met ingang van december 2016 zijn de vaginaalzetpillen van Cydonia Phytopharmaceuticals namelijk ook verkrijgbaar bij Benu Apotheek in de Rotterdamse wijk Charlois. Dit is de tweede Rotterdamse apotheek in korte tijd die onze producten heeft opgenomen in het assortiment. In 2017 hopen we het aantal fysieke verkooppunten verder uit te breiden. Hou onze website en sociale media daarom in de gaten.

IMG_20161213_231519

LEUKE ARTIKELEN OVER VAGINALE ONGEMAKKEN IN HET NIEUWE NUMMER VAN LIJF & GEZONDHEID

12 oktober 2016

2016-10-12In het nieuwe oktober nummer van Lijf & Gezondheid is er weer een klein plekje voor Cydonia Phytopharmaceuticals gereserveerd. Maar interessanter nog zijn twee artikelen over vaginale ongemakken op dezelfde pagina’s die we jullie niet willen onthouden.

Wist u bijvoorbeeld al dat vitamine C kan helpen tegen klachten van bacteriële vaginose? Ellen Pijper vertelt hoe in het artikel op pagina 20. Vaginale droogte is een bekend ongemak waar vrouwen in de overgang mee te maken krijgen. Op pagina 21 vertelt Eveline Bakker van Vuurvrouw – ook een van onze blogsters – wat vaginale droogte is en wat je er tegen kunt doen (onze tip bij vaginale droogte: Vijf Plantenextracten).

Vergeet ook zeker niet de rest van dit leuke blad waarin u nog meer informatie en tips kunt lezen over het gezond houden van uw lijf. Lijf & Gezondheid oktober 2016 leest u hier.

 

 

ANNEKE SCHRIJFT IN GESPREK MET... LEJLA BARAKOVIC DE VROUW ACHTER A HEALTHY BODY + WINACTIE

26 juli 2016

2016-08-03Onlangs is onze Lejla Barakovic geïnterviewd voor de blog Anneke schrijft… in het kader van het 5-jarig bestaan van a HEALTHY body. Lejla vertelt meer over de gedachte achter a HEALTHY body en over de producten van Cydonia Phytopharmaceuticals.

Om het 5-jarig bestaan extra te vieren hebben we er meteen ook een leuke actie aan gekoppeld. Anneke Schrijft… mag namelijk 6 doosjes  Vaginor Plus weggeven! Wilt u kans maken op de prijs? Info over de actie en het interview vindt u hier.

ARTIKEL OVER BACTERIËLE VAGINOSE EN CYDONIA IN LIJF & GEZONDHEID

17 maart 2016

Lijf & Gezondheid bacteriele vaginose thumbIn het maart nummer van Lijf & Gezondheid leest u op pagina 13 een informatief artikel van de gynaecologe Barbara Havenith over Bacteriële Vaginose. Dit is een vaakvoorkomende aandoening bij vrouwen die in de praktijk vaak verkeerd wordt aangepakt. Barbara Havenith raadt onder andere het gebruik van natuurlijke middelen aan, zoals onze Cydonia vaginaalzetpillen, om deze ongemakkelijke aandoening te bestrijden. Lees meer

CAREALITY SPECIAL MET DE GENOMINEERDEN VOOR CARE AWARDS

19 februari 2016

Careality voorblad feb 2016_nominatie Care AwardHet februari nummer van Careality is uit. Deze uitgave staat volledig in het teken van de genomineerden voor de Careality Care Awards. Vaginor Plus is dit jaar genomineerd in de categorie Dames Intiem Hygiëne. Lees meer

ALWAYS WINT CAREALITY CARE AWARD, VAGINOR PLUS TROTS OP DE TOP 3 POSITIE

Advertentie nominatie Care Awards_bannerOp 25 februari 2016 zijn de winaars van de Careality Care Awards bekend gemaakt. De prijs voor beste product Intiem Hygiëne 2015 is gewonnen door Always die samen met Vaginor Plus met twee producten een van de genomineerden was in deze categorie. Wij feliciteren Always van harte en zijn ontzettend trots dat onze Vaginor Plus zich in de top 3 bevindt met zo’n gerenomineerd merk. Op naar volgende mijlpalen! Lees meer

DE MARKT VOOR INTIEME HYGIENE

5 december 2016

logo who cares

Ook al heeft zo’n 75% van vrouwen last van vaginale ongemakken is dit onderwerp toch lange tijd omhuld geweest door gevoelens van schaamte. Het taboe rondom producten voor intieme hygiëne lijkt echter af te brokkelen. In de media wordt er openlijk over gesproken en advertenties voor intiemproducten zijn regelmatig te zien op televisie. Wat dit betekent voor de groei op de markt van producten voor intieme hygiëne wordt besproken in twee interessante artikelen op who-cares.nl. Ook onze Lejla Barakovic komt hierin aan woord. Via de links hieronder kunt er meer over lezen.

Lees het artikel ‘Groeimarkt in beweging’

Lees het artikel ‘Kansen moeten nu gegrepen worden’

A HEALTHY BODY AANWEZIG BIJ DE LANDELIJKE PUBLIEKSDAG GEZONDHEIDSZORG M/V IN HET VUMC

29 september 2016

Landelijke Publieksdag Gezondheidszorg 2016Op zaterdag 26 november 2016 organiseert VUmc in samenwerking met Zus & Zorg de Landelijke Publieksdag Gezondheidszorg M/V, waarin de verschillen in de gezondheidszorg tussen mannen en vrouwen centraal staan. Ook a HEALTHY body zal aanwezig zijn op deze dag met de intiemverzorgingsproducten van Cydonia Phytopharmaceuticals.

Tijdens de Landelijke Publieksdag Gezondheidszorg M/V wordt tijdens diverse symposia teruggeblikt naar de ontwikkelingen in de gezondheidszorg in de afgelopen decennia en vooruitgekeken naar de ontwikkelingen in de komende 50 jaar. Centraal staan de verschillen in gezondheidszorg tussen mannen en vrouwen. De afgelopen 50 jaar is namelijk niet alleen de rol van de vrouw, maar ook de ziektebeleving en ervaring sterk veranderd. Het onderzoek naar ziektebeleving is echter vooral gedaan op mannelijke dieren en proefpersonen. De klachten en de diagnostiek van zijn dus veelal gemeten langs de mannelijke meetlat. In de praktijk blijkt echter dat bij specifieke aandoeningen, zoals bijvoorbeeld hartfalen, ziektesymptomen wezenlijk verschillen tussen mannen en vrouwen. Daarnaast is de aandacht voor typisch vrouwelijke klachten als gevolg van menstruatie, zwangerschap en overgang sterk achtergebleven.

Het VUmc en Zus & Zorg vinden dat dit anders moet, en dat er meer gelijke behandeling voor mannen en vrouwen in de gezondheidszorg moet komen. Tijdens de Publieksdag op 26 november worden zorgprofessionals en het grote publiek nader geïnformereed over de M/V verschillen in de gezondheidszorg. Een dag waar kennisdeling en toekomstvisies centraal staan.

 

WINARESSEN LIJF&GEZONDHEID CYDONIA ACTIE ZIJN BEKEND!

8 juni 2016

5UjtHqOK

Vandaag zijn de winaressen van de Lijf & Gezondheid Cydonia actie bekend gemaakt. In verband met de privacy krijgen deze dames een persoonlijk bericht van Lijf & Gezondheid.

Wij feliciteren de dames met het winnen van Cydonia producten!

A HEALTHY BODY AANWEZIG OP DE NATIONALE GEZONDHEIDSBEURS

16 februari 2016

Nationale gezondheidsbeursOp zaterdag 13 februari 2016 stond a HEALTHY body samen met Vuurvrouw op het Zus & Zorg plein van de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Het thema van het Zus & Zorg plein was de overgang. Lees meer

A HEALTHY BODY BIJ NORTH EAST APOTHEKERSBIJEENKOMST

22 januari 2016

IMG_2818Op 16 januari 2016 was a HEALTHY body aanwezig op de North East inspiratiemiddag voor apothekersassistenten met het thema ‘Women’. De bijeenkomst was georganiseerd door North East personeelsdiensten. Lees meer

VAGINAALZETPILLEN VAN CYDONIA NU OOK VERKRIJGBAAR BIJ DA DROGISTERIJEN

logoMet ingang van mei 2016 zijn de vaginaalzetpillen van Cydonia Phytopharmaceuticals ook te verkrijgen via DA Drogist. Onze vaginaalpillen zijn zowel te koop via DA Drogist Online als in geselecteerde fysieke DA winkels.

Ziet u uw favoriete zetpillen niet in het schap staan bij DA Drogist in uw buurt? Vraag ernaar bij de winkelmedewerker.

CYDONIA PRODUCTEN IN DE SPOTLIGHT VAN DW DROGISTENWEEKBLAD

7 januari 2016

Tile beginpaginaHet nieuwe jaar begint bij ons weer met een glimlach en een mooi artikel :-). In het nieuwste nummer van DW Drogistenweekblad staan de producten van Cydonia Phytopharmaceuticals namelijk in de spotlight! Deze eerste DW-editie van 2016 verschijnt op vrijdag 8 januari. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

interview met Lejla Barakovic over de Landelijkse Publieksdag Gezondheidszorg Man/Vrouw op Anneke Schrijft

20 november 2016

Landelijke Publieksdag Gezondheidszorg 2016In de aanloop naar de Landelijke Publieksdag Gezondheidszorg Man/Vrouw dat op zaterdag 26 november 2016 plaatsvindt in het VUmc, heeft Anneke Schrijft een interview gehouden met onze Lejla Barakovic, die met de producten van Cydonia ook op dit evenemnet aanwezig zal zijn. 

In het interview, dat op Anneke’s blog is verschenen vertelt Lejla meer over het evenement en waarom zij daar met a HEALTHY body staat:

“Mijn producten krijgen steeds meer erkenning van professionals en mogen daarom zeker niet op dit groot opgezet evenement  ontbreken. Helaas zijn mijn producten nog niet bij een breed publiek bekend.Deze dag geeft vrouwen de kans daarmee kennis te maken.”

Het hele interview met onze Lejla leest u op Anneke Schrijft.

MEDSEN APOTHEEK VOEGT VAGINAALZETPILLEN VAN CYDONIA TOE AAN ASSORTIMENT

Apotheek Prinsenlaan

Met trots kunnen we bekendmaken dat met ingang van november 2016 de vaginaalzetpillen van Cydonia Phytopharmaceuticals verkrijgbaar zullen zijn bij Medsen Apotheek in de Rotterdamse wijk Prinsenland. Onze nieuwe reclame heeft al een mooi plekje gekregen in de winkel!

CAREALITY@WORK: NIEUW VAKBLAD VOOR DROGISTEN (MET EEN SNUFJE CYDONIA)

18 oktober 2016

2016-10-18Leuk nieuws: deze maand is het eerste nummer van Careality@Work verschenen, een nieuw vakblad dat zich richt op drogisten, assistent-drogisten en verkoopmedewerkers op de winkelvloer. 

In Careality@Work worden professionals onder andere op de hoogte gehouden van nieuwe en interessante producten. Tot onze grote blijdschap worden in het eerste nummer ook de producten van Cydonia genoemd:

“Voor de verzorging van de vagina bestonden tot voor kort nog geen natuurlijke verzorgingsproducten. Met deze producten van Cydonia in de schappen voor Intiem Hygiëne is dit echter verleden tijd. Sinds de introductie op de Nederlandse markt zijn de producten van Cydonia; Vaginor Plus, Ravensara en Vijf Plantenextracten, bekende namen bij de drogisten.” – Careality@Work, p. 31

Meer over het eerste nummer van Careality@Work leest u hier.

 

EEN FOTO IMPRESSIE VAN DE LANDELIJKE PUBLIEKSDAG GEZONDHEIDSZORG M/V IN HET VUMC

29 september 2016

20161126_122612
Cadeautje van ons aan Medina Schuurman
20161126_104819
De stand van a HEALTHY body

Zoals al eerder aangekondigd stond a HEALTHY body op zaterdag 26 november 2016 met een eigen stand in het VUmc op de Landelijke Publieksdag Gezondheidszorg M/V.

Op deze dag stonden de verschillen in de gezondheidszorg tussen mannen en vrouwen centraal. Ons doel was om professionals en andere vrouwen kennis te laten maken met de intiemverzorgingsproducten van Cydonia Phytopharmaceuticals. En uiteraard om zelf nog wijzer te worden over de stand van zaken in de gezondheidszorg voor vrouwen.

Al met al hebben we weer een geweldige en zeer geslaagde dag gehad. Hier leest u meer over deze ervaring en vindt u een fotografische impressie van deze leuke dag.  

 

VAGINOR PLUS KRIJGT 4 STERREN VAN VUURVROUW TESTPANEL

13 februari 2016

25042199_m

We voelen ons vereerd dat Vaginor Plus het eerste product is dat door het Testpanel van Vuurvrouw onder de loep is genomen. En wij zijn ook zeer blij met de overwegend positieve recaties van de panelleden. Vaginor Plus scoorde namelijk 4 van de 5 sterren. Lees meer

NIEUWSARCHIEF 2015

VAGINOR PLUS GENOMINEERD VOOR CAREALITY CARE AWARDS

23 december 2015

Nominatie Care Awards_stuk in vakblad dec 2015

Gedurende de maand december 2015 kunnen consumenten en drogisterijen in het kader van de Careality Care Awards stemmen op hun favoriete drogisterijproducten van de afgelopen drie jaar. Vaginor Plus is wederom genomineerd in de categorie Dames Intiem Hygiëne. In 2014 heeft Vaginor Plus al een prijs gewonnen voor Beste Introductie Intiem Hygiëne. Wij zijn natuurlijk zeer trots op de nominatie voor de Careality Care Awards en wachten in spanning het resultaat af. De categoriewinnaars worden in februari 2016 bekend gemaakt.

Wilt u ook uw stem geven aan Vaginor Plus? U kunt stemmen via de website van Careality. Meer over de Careality Care Awards leest u in de online december 2015 editie van het vakblad Careality.

Lees meer

CYDONIA PRODUCTEN IN DE SCHIJNWERPERS BIJ VUURVROUW

26 oktober 2015

IMG_2427De overgang is een bijzonder roerige en emotionele periode voor een vrouw. In het lichaam vinden ingrijpende processen plaats die gepaard gaan met een heleboel ongemakken. Vuurvrouw, een nieuw online platform voor vrouwen in de overgang, wil vrouwen steunen in deze lastige periode. Vuurvrouw is op 18 oktober gelanceerd met een groots evenement in het Theater Speeldoos in Baarn. a HEALTHY body was uitgenodigd door de organisatie om vrouwen kennis te laten maken met de producten van Cydonia. Lees meer

PRESENTATIE OVER CYDONIA BIJ DE BOSNISCHE AMBASADE IN DEN HAAG

17 maart 2015

10984631_799977220057801_6359301377510041903_nOp 14 maart j.l. waren wij uitgenodigd door de Bosnische Ambassade in Den Haag om een presentatie te houden over het succes van Cydonia Phytopharmaceuticals en Vaginor Plus in Nederland. Nu vraagt u zich misschien af, wat heeft a HEALTHY body dan met Bosnië-Herzegovina te maken? Voor degenen die het nog niet wisten, de producten van Cydonia worden in Bosnië-Herzegovina geproduceerd. Alle lof voor de geweldige ontvangst. Lees meer

INTERNATIONAAL AMBITIEUS INTERVIEW MET LEJLA BARAKOVIC 'IK BEN ZELF EEN VROUW EN BEGRIJP HET PROBLEEM DUS'

16 december 2015

Lejla Barakovic

Gisteren is op de website van Internationaal Ambitieus een superleuk interview met onze oprichtster Lejla Barakovic gepubliceerd. Lejla spreekt in het interview over a HEALTHY body, Cydonia en onze plannen voor  de toekomst. Dit leuke interview willen we jullie natuurlijk niet onthouden!

“Internationaal Ambitieus is als platform bedoeld voor alle ondernemers en ambitieuze professionals binnen de 9 Nederlandssprekende landen. We hebben het dan niet over nationaliteiten, maar vooral over mensen die de Nederlandse taal kunnen spreken en lezen. In Nederland is er ook een grote diversiteit aan bevolkingsgroepen. In dit artikel is het de beurt aan de van Bosnische afkomst Lejla Barakovic. Overdag is ze lerares op een basisschool voor groep 1/2, maar daarnaast heeft ze een belangrijke rol in haar gezin. Samen met haar man heeft ze 3 kinderen en weet ze het ook te presteren om een eigen bedrijf te runnen. Go Lejla go!” Lees meer

CYDONIA INFOSHEET HELPT U BIJ PRODUCTKEUZE

Info sheet intieme verzorging Cydonia

NIEUW! Gebruik onze nieuwe Cydonia infosheet om het product te kiezen dat het best bij uw behoeften past. Klik op het plaatje hierboven en de infosheet opent in een nieuw venster.

JONGE MEIDEN INFORMEREN OVER INTIEME VERZORGING BIJ GIRLS IN THE CITY

8 februari 2015

10978629_423303261167840_2630367809964011535_n

Op 1 februari vond in Ahoy Rotterdam het event Girls in the City plaats. Dit gezellige evenement richt zich op empowerment en zelfredzaamheid van jonge vrouwen. Onze ‘girls’ van a HEALTHY body waren ook aanwezig met een eigen stand. Het doel was om jonge vrouwen te informeren over het belang van intieme hygiëne. En ook wel een beetje om het ‘taboe’ dat bij de doelgroep op dit soort intieme producten rust weg te nemen. Lees meer

ONZE KANDIDAAT NADA AL-RUBAIEE WINT PRIJS VOOR ETHNISCHE ZAKENVROUW 2015

4 november 2015

EZVN event 2015 collage

Trouwe klanten zullen het zich vast nog herinneren, vorig jaar was Lejla Barakovic van a HEALTHY body genomineerd voor een prijs van Etnische Zaken Vrouw Nederland (EZVN). Ook dit jaar waren wij aanwezig bij het EZVN Gala en prijsuitreiking. Zelf waren we niet genomineerd, maar hadden dit jaar wel een kandidaat voorgedragen: Nada Al-Rubaiee. Het mooiste deel van de avond was dat Nada de prijs voor Ethnische Zakenvrouw van 2015 heeft gewonnen! Lees meer

ARTIKEL OVER HET ONTSTAAN VAN A HEALTHY BODY

19 maart 2015

Lejla Barakovic

Op Alternatieve Geneeswijzen Overzicht is gisteren een artikel verschenen over het ontstaan van a HEALTHY body. Onze Lejla vertelt daarin hoe haar hobby uitgroeide tot een bedrijf. Ze vertelt ook openhartig wat haar de meeste voldoening geeft in deze baan. Lees meer

 

VAGINOR PLUS BESTE INTRODUCTIE 2014!

6 februari 2015

Certificaat beste introductie 2014Met trots kunnen we bekendmaken dat Vaginor Plus de prijs voor Beste Introductie 2014 Intieme Hygiëne heeft gewonnen. De prijzen zijn uitgereikt door Careality, het vakblad voor de drogisterijbranche. Consumenten en detail- en groothandels konden drie maanden lang hun stem uitbrengen op een breed scala aan producten. In de categorie Intieme Hygiëne was Vaginor Plus met 62% van de stemmen de overtuigende winnaar.

Meer informatie waaronder een interview met Lejla Barakovic en enkele opmerkingen van de stemmers leest u hier.

NIEUWSARCHIEF 2014

RADIOINTERVIEW MET OPEN ROTTERDAM OVER DE NOMINATIE VAN VAGINOR PLUS

9 november 2014

Lejla Barakovic met Sam Uittenbogaart van radio OPEN Rotterdam

Op maandag, 17 oktober, was Lejla Barakovic van a HEALTHY body te gast bij Sam Uittenbogaart in de radiouitzending van OPEN Rotterdam. Lejla was uitgenodigd vanwege de recente nominatie  van Vaginor Plus voor de beste introductie van 2014 op het gebied van intieme verzorging door Careality, het vakblad voor de drogisterijbranche. In een gezellig gesprek met Sam vertelt Lejla meer over de start van a HEALTHY body en de intieme verzorgingslijn van Cydonia Phytopharmaceuticals. Lees meer

CAREALITY SCHAPDRAGER VAN DE WEEK

12 februari 2014

 

Cydonia vaginale reiniginsproducten van a HEALTHY body zijn de schapdrager van de week in het online magazine van Careality, het onafhankelijke dagblad voor managers in de drogisterijbranche.

Naar het artikel

CAREALITY OVER HET SUCCES VAN VAGINOR PLUS

18 oktober 2014

Vaginor PlusIn februari 2014 werden de intiem verzorgingsproducten producten van Cydonia Phytopharmaceuticals in het zonnetje gezet als ‘Schapdrager van de week’ in de online magazine van Careality, het vakblad voor de drogisterijbranche. Nu, een half jaar later bericht Careality over het toenemende succes van Vaginor Plus en andere Cydonia producten.De vaginale verzorgingslijn van Cydonia bestaat uit een serie vaginale zetpillen (Vaginor Plus, Ravensara en Vijf plantenextracten) op basis van etherische oliën als Ravensara olie of Tea Tree olie. De zetpillen ondersteunen de lokale immuniteit van de vagina en zijn geschikt voor gebruik bij intieme ongemakken. In overleg met een aromatherapeute kunnen de zetpillen ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden.  Lees meer

EEN LEUK INTERVIEW MET HET VAKBLAD CAREALITY

11 februari 2014


Bron: Careality, februari 2014

In het februari nummer van Careality, het onafhankelijke vakblad voor de drosterijbranche, is onder andere een artikel te vinden over a HEALTHY body.In een interview met het vakblad vertelt onze oprichtster Lejla Barakovic meer over het ontstaan van a HEALTHY body en over onze  lijn intiem verzorgingsproducten van Cydonia Phytopharmaceuticals. Lees het hele interview.

EZVN GALA: a HEALTHY body KANDIDAAT VOOR DE AANMOEDIGINGSPRIJS

12 oktober 2014

EZVN event

Op 11 oktober 2014vond het tiende EZVN gala en prijsuitreiking plaats in het Rotterdamse World Trade Center. Onze Lejla Barakovic was met a HEALTHY body de trotse kandidaat voor de nominatie aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent.Lees meer

Cydonia vanaf nu verkrijgbaar bij De Online Drogist.nl

24 januari 2014
DOD_logo_healthybodyOnze lijn natuurlijke intieme verzorgingsproducten voor de vrouw is vanaf heden ook verkrijgbaar via De Online Drogist.nl.

Naar De Online Drogist