Over a HEALTHY body

De zoektocht van een jonge moeder naar een oplossing voor de extreme eczeem van haar zoontje leidde uiteindelijk tot de oprichting van a HEALTHY body in 2011. Sindsdien is Lejla Barakovic een vrouw met een ‘natuurlijke’ missie.

Hier leest u het hele verhaal achter a HEALTHY body.

VAN BEZORGDE MOEDER TOT ONDERNEEMSTER: HET VERHAAL ACHTER a HEALTHY body

Mijn naam is Lejla Barakovic en ik ben de eigenaar van a HEALTHY body. Het verhaal achter dit bedrijf is dicht verweven met mijn persoonlijke ervaring met het product Revita crème. Ik ben een jonge moeder van drie prachtkinderen: een dochtertje van acht, en twee zoontjes van vier en drie jaar. Mijn jongste kind had vanaf zijn geboorte al ernstige huidproblemen. In de afgelopen twee jaar hebben ik en mijn huisarts alle mogelijke middelen geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat.

Vorig jaar tijdens onze zomervakantie in Kroatië was het erger dan ooit. Mijn lieve kind had geen rust meer door de jeuk en het gekrab. Dit was voor mij als moeder echt ondraagbaar geworden. Een gevoel van hulpeloosheid had me zo overvallen, want ik wist niet meer wat ik kon doen om mijn kind te helpen. Tot een bekende me aanraadde een plaatselijk plantaardig product te proberen. Uit ervaring weet ik dat in dit gebied van Europa, waar de natuur een ongekende rijkheid en bloei kent, veel wereldberoemde plantaardige verzorgingsproducten te vinden zijn. Aangezien ik een voorstander ben van natuurlijke verzorgingsproducten, had ik in mijn zoektocht naar een oplossing al eerder enkele daarvan bezocht. Dus toen Revita me werd aangeraden ben ik ook dat meteen gaan proberen. Tot mijn enorme blijdschap en opluchting, werd het huidje van mijn kind binnen twee weken weer rustig! En dat is het tot op de dag van vandaag. Als zijn huidje weer even geprikkeld wordt, dan smeren we weer Revita en is het weer rustig. Ook mijn huisarts was zeer opgelucht dat we uiteindelijk een oplossing hadden gevonden.

Vanwege mijn ontzettend goede ervaring met Revita, begon ik het product aan te raden aan mensen in mijn omgeving die last hadden van huidklachten. Ik wist dat het product mijn zoontje had geholpen, maar toen ik overspoeld werd door andere succesverhalen besefte ik dat ik een puur natuurlijke wondercrème had ontdekt. En natuurlijk, zoals dat gaat, werd ik opeens overspoeld met vragen van mensen die via via van de crème hadden gehoord. Het probleem was alleen dat we helemaal naar Oost Europa af moesten reizen om de crème weer te kopen. Meevoelend vanuit eigen ervaring en beseffend dat dit een prachtig puur natuurlijk product is, ben ik op onderzoek uitgegaan. Zo kwam ik erachter dat de producten wel verkrijgbaar zijn in een aantal andere landen in Europa, maar nergens in de Benelux. En dus ben ik a HEALTHY body gestart, als exclusieve importeur van de Revita crème.

De Revita crème was een start, en nu ruim twee jaar later is ons assortiment uitgebreid met de producten van Cydonia Phytopharmaceuticals. Meer over de samenwerking tussen a HEALTHY body en Cydonia leest u hier.

Ik geloof in de verzorgende kracht van de natuur en ben een groot voorstander van plantaardige producten. Met a HEALTHY body wil ik mensen helpen om hun huid en lichaam te verzorgen op natuurlijke wijze. Mijn missie is om nog meer plantaardige verzorgingsproducten aan te bieden. En daarvoor reis ik stad en land af.

Lejla Barakovic

Juni 2011

Lejla Barakovic
Lejla Barakovic

Lees het interview met Internationaal Ambitieus

Internationaal Ambitieus