Nieuws

a HEALTHY body kandidaat voor de aanmoedigingsprijs van EVZN

12 oktober 2014

A HEALTHY BODY KANDIDAAT VOOR DE AANMOEDIGINGSPRIJS EVZN

Op 11 oktober 2014vond het tiende EZVN gala en prijsuitreiking plaats in het Rotterdamse World Trade Center. Onze Lejla Barakovic was met a HEALTHY body de trotse kandidaat voor de nominatie aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent. 

De stichting Etnische Zakenvrouwen en Managers (EZVN) heeft als doel het stimuleren van ondernemerschap onder etnische zakenvrouwen in Nederland. Door de krachten te bundelen middels het EZVN platfrom, beoogt de stichting het economisch potentieel van etnische zakenvrouwen te bevorderen door middel van onder andere effectiever gebruik van eigen, maar ook bestaande en nieuwe netwerken. Het platform is tevens een centraal en deskundig aanspreekpunt voor overheid, werkgevers- en werknemers- en zusterorganisaties in binnen – en buitenland.

EZVN event

Lejla Barakovic samen met haar man tijdens het EZVN gala, waar a HEALTHY body kandidaat was voor de aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent. Foto: www.zijspreekt.nl

Achou Zhang, directeur-eigenaar van het Court Garden Hotel gevestigd in Den Haag, is gisteravond uitgeroepen tot Etnische Zakenvrouw Nederland 2014. Isabel Conradus, Regio Manager Gas Processing Design bij Shell Nederland werd uitgeroepen tot de Etnische Vrouwelijke Manager 2014. De aanmoedigingsprijs ging naar Deniece von Harras, eigenaar en oprichter van NXT business en NL Zakenvrouwen. De prijzen werden uitgereikt door Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW.

Tijdens het gala-diner presenteerde modeontwerper Ronald Kolk zijn nieuwe wintercollectie. De presentator en gastheer van de avond was Jörgen Raymann die zich voor deze gelegenheid ook even in de gedaante van Tante Es liet zien. Wij hebben genoten en zijn trots dat we tot de kandidaten behoorden voor deze stimulerende prijs!

 

 

EZVN logoBezoek de website van EZVN voor meer informatie.