Nieuws

Vaginor Plus wint prijs voor Beste Introductie 2014 Intiem Hygiëne

6 februari 2015

VAGINOR PLUS WINT PRIJS VOOR BESTE INTRODUCTIE 2014 INTIEM HYGIËNE

Certificaat beste introductie 2014Met trots kunnen we bekendmaken dat Vaginor Plus de prijs voor Beste Introductie 2014 Intieme Hygiëne heeft gewonnen. De prijzen zijn uitgereikt door Careality, het vakblad voor de drogisterijbranche. Consumenten en detail- en groothandels konden drie maanden lang hun stem uitbrengen op een breed scala aan producten. In de categorie Intieme Hygiëne was Vaginor Plus met 62% van de stemmen de overtuigende winnaar.

Hieronder enkele opmerkingen van de stemmers:

  • “Top product! Op basis van natuurlijke ingrediënten, wat ontzettend fijn is, vooral omdat het intieme verzorging betreft. Het product is echt effectief bij zowel specifleke ongemakken alsook in de zin van een maandelijks kuurtje.” (Consument)
   • “Dit is een fantastisch middel op volledig natuuriijke basis. Het helpt vrouwen van hun vaginale infecties met bacterieën en schimmels af. Volledlg gifvrij.” (Consument)
    • “Rapportcijfer een 8.” (Etos)
     • ” Goede aanvulling op het assortiment voor vaginaal gebruik.” (DA)

Alle winnaars zijn bekendgemaakt in een speciale uitgave van Careality dat op 1 februari verschenen is. Daarin is ook de reactie van onze Lejla Barakovic op deze geweldige prijs te vinden. Het volledige artikel leest u hieronder.

WIJ DANKEN IEDEREEN DIE OP ONS HEEFT GESTEMD!

ArtikelAdvertentie Careality Vaginor Beste introductie