Nieuws

Cydonia producten in de schijnwerpers bij Vuurvrouw

26 oktober 2015

CYDONIA PRODUCTEN IN DE SCHIJNWERPERS BIJ VUURVROUW

De overgang is een bijzonder roerige en emotionele periode voor een vrouw. In het lichaam vinden ingrijpende processen plaats die gepaard gaan met een heleboel ongemakken. Vuurvrouw, een nieuw online platform voor vrouwen in de overgang, wil vrouwen steunen in deze lastige periode. Vuurvrouw is op 18 oktober gelanceerd met een groots evenement in het Theater Speeldoos in Baarn. a HEALTHY body was uitgenodigd door de organisatie om vrouwen kennis te laten maken met de producten van Cydonia.

  • IMG_2427
  • Vuurvrouw stand
  • IMG_2429
  • IMG_2428
  • IMG_2432
  • IMG_2430
  • IMG_2433

Positieve reacties over Cydonia

Veel vrouwen ervaren de overgang als een zeer lastige periode die jarenlang duurt. Kennis over het proces en de behandelmogelijkheden die het kunnen verlichten is niet altijd voorhanden. Vuurvrouw wil daar verandering in brengen door lotgenoten en specialisten met elkaar te verbinden zodat ze elkaar kunnen steunen en helpen. Het kick- off evenement in Baarn was indrukwekkend. De stand van Cydonia was zeer druk bezocht. Onze plantaardige vaginaalzetpillen zijn namelijk uitstekend voor de verzorging van een droge vagina tijdens de menopauze en ondersteunen het lokale immunsysteem. Met name Vijf Plantenextracten is zeer geschikt voor vrouwen in de overgang. Tot onze grote vreugde, waren veel vrouwen en professionals al bekend met onze producten. We kregen er veel positieve reacties over.

Winnares prijsvraag

Tijdens de kick-off van Vuurvrouw konden bezoekers van onze stand meedoen aan een prijsvraag.  We vroegen de bezoksters ons te vertellen waarom zij voor de producten van Cydonia kiezen. De winnar was Mirjam Knegjes met deze prachtige zin: ‘Ik kies voor Cydonia omdat behandeling vanuit de natuur het vrouwelijke lichaam beter onderhoudt en aanvult dan producten die een chemische basis hebben.’ . Mirjam heeft een speciaal Cydonia cadeaupakket ontvangen.

De producten van Cydonia zijn voortaan ook te vinden op de website van Vuurvrouw onder het kopje Favorieten.