Nieuws

Careality over het succes van Vaginor Plus

18 oktober 2014

CAREALITY OVER HET SUCCES VAN VAGINOR PLUS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn februari 2014 werden de intiem verzorgingsproducten producten van Cydonia Phytopharmaceuticals in het zonnetje gezet als ‘Schapdrager van de week’ in de online magazine van Careality, het vakblad voor de drogisterijbranche. Nu, een half jaar later bericht Careality over het toenemende succes van Vaginor Plus en andere Cydonia producten.

De vaginale verzorgingslijn van Cydonia bestaat uit een serie vaginale zetpillen (Vaginor Plus, Ravensara en Vijf plantenextracten) op basis van etherische oliën als Ravensara olie of Tea Tree olie. De zetpillen ondersteunen de lokale immuniteit van de vagina en zijn geschikt voor gebruik bij intieme ongemakken. In overleg met een aromatherapeute kunnen de zetpillen ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden.

Op het internet zijn op verschillende sites positieve reviews van gebruikers te lezen waarin staat dat de ongemakken volledig verdwenen zijn. De toegenomen vraag naar de producten en de positieve reacties hierop bevestigen volgens ons dat de consument teruggrijpt naar een natuurlijke oplossing voor lichamelijke problemen.

Lees het hele artikel op de website van Careality.