Nieuws

Boekentip: Hormoonbalans voor vrouwen

25 oktober 2015

BOEKENTIP: HORMOONBALANS VOOR VROUWEN

Hormoonbalans boekIedere vrouw heeft er wel eens mee te maken gehad: hormonale schommelingen die allerlei vervelende klachten of zelfs ziekten kunnen veroorzaken. Het goede nieuws is: je kan zelf veel meer doen dan je denkt zonder meteen naar medicatie te grijpen! Dat blijkt wel uit het nieuwe boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ van gynaecoloog Barbara Havenith en gezondheidscoach Ralph Moorman. Op informatieve en overzichtelijke wijze worden in het boek 38 veel voorkomende klachten en ziekten van vrouwen behandeld. Met duidelijke uitleg wat je zelf tegen iedere klacht kunt doen. Het bijzondere is dat het boek verder gaat dan alleen medische oplossingen. In dit kader worden ook de vaginaalzetpillen van Cydonia Phytopharmaceuticals genoemd.

Acné, PMS klachten, depressie en somberheid, moeilijk zwanger kunnen worden, overgangsklachten… dit zijn slechts enkele van de 38 hormoongerelateerde klachten die in het boek behandeld worden. De auteurs nemen je mee in de wereld van de hormonen, leggen de diepere oorzaken van klachten uit en geven heldere adviezen om de klachten zelf aan te pakken. Naast de medische middelen, besteden ze daarbij veel aandacht aan de ‘gezondere’ oplossingen.  Wat veel vrouwen namelijk niet weten is dat ze met dingen zoals aanpassing van de levensstijl, voedingssupplementen of plantaardige preparaten veel van deze problemen zelf de baas kunnen.

Wij zijn er natuurlijk extra trots op dat de vagninaalzetpillen van Cydonia Phytopharmaceuticals een aantal keer in het boek worden genoemd! Dit boek is daarom een aanrader voor alle Cydonia gebruiksters die meer willen weten over het gebruik en toepassing van Vaginor Plus, Ravensara en Vijf Plantenextracten. Maar ook als je Cydonia niet gebruikt, is dit een boek die iedere vrouw op de plank zou moeten hebben.

‘Hormoonbalans voor vrouwen’ kun je bestellen via de website van De Hormoonfactor. 

Hormoonbalans voor vrouwen kaft